Etusivu     Toiminta     Luonto     Yhdistys     Linkit          

Luontokerho Haunisten altaalla 22.5.2006

Missio: majapaikka Leevi-lampaalle!

Leevi-lammas poimittiin Huhkon piilopaikasta jo kaksi viikkoa sitten. Siitä asti se on matkannut Eevan repun pohjalla. Nyt oli siis jo aika löytää Leeville uusi majapaikka. Alunperin meidän piti tällä kertaa onkia, mutta päätimme luopua onkimisen ilosta täyttääksemme velvollisuutemme eli vapauttaaksemme Leevi-lampaan jatkamaan vaellustaan.

Leevi Aarikka -lammas Haunisten rantakalliolla.

-> Katso missä kaikkialla ympäri Suomea Leevi-lammas on vaeltanut! (kartta on napattu geocaching-sivustolta, missä Leevi-lampaan reittiä pystyy edelleen seuraamaan kunhan ensin rekisteröityy sivuston käyttäjäksi)


Missio osoittautui odotettua hankalammaksi. Luulimme GPS:n jo sekoilevan kun yhtäkkiä etäisyysmittari alkoi väittää meidän etääntyvän Haunisten altaan geokätköstä, vaikka emme mielestämme olleet ohittaneet nollakohtaa. Hetkeksi harhauduimme palaamaan takaisinpäin, mutta kohta tajusimme, että se mitä luulimme GPS:n häiriökäyttäytymiseksi, johtuikin vain rantaviivan mutkittelusta. Kätkö löytyi lopulta niemenkärjestä.

Tässä putkessa on Leevi-lampaan koti siihen asti kunnes joku taas ottaa sen matkaansa.

 

 

 

 

 

 

Kun kätkö vihdoin ja viimein löydettiin, oli hyvin ansaitun iltapalan aika! Makkara ja Manun tekemä koivunlehtisima maistuivat (melkein) kaikille.

Olimme melkoisen myöhässä aikataulusta, mutta eipä sen niin väliä viimeisellä kerho-kerralla... ehdimme sentään vähän ihailla maisemiakin!

Rannassa piti silkkiuikkupari soidinta.